‘Em passes el color carn?’, de Santi Muñoz, serà nostra falla infantil 2022

Diumenge 14 de novembre va ser un dia molt esperat entre la nostra comissió infantil. El jove artista Santi Muñoz venia al casal i ho feia, a més, amb un dels ninots que apareixeran a la nostra falla infantil 2022, que porta per lema ‘Em passes el color carn?’. I és que la presentació de l’esboç de la seua falla va ser una jornada d’expectació i, al mateix temps, dinamisme, ja que Santi i l’equip de Cultura de la nostra comissió apostaren per un matí de jocs i aprenentatge entre la nostra comissió infantil.

Així, els més xicotets del casal van poder aprendre i debatre sobre quin és, realment, el color carn, si és que hi ha un sol to. I per què, en realitat, podem trobar diferents pells a diferents zones geogràfiques i, fins i tot, al mateix carrer d’un poble molt xicotiu. Perquè no, no hi ha només un color de pell i, per això, no importa si quan pintem una persona ho fem amb un to més rosa, més taronja, marró, groc o negre.

Per poder-ho mostrar, res millor que un taller en què van participar els nostres juvenils i, també, el mateix artista, Santi Muñoz, amb el nostre equip de Cultura. El primer jugador negre del Levante UD, la icònica Mulán, la mexicana Frida Kahlo… Diferents personalitats apareixeran representades a la nostra falla infantil, en un exemple de diversitat i normalització cultural per aprendre respectant.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *