Estos són els artistes fallers que plantaràn nostres falles 2023

El presidents han firmat els contractes amb els artistaes fallers que seran els encarregrats de plantar les falles del 2023 en nostra demarcació.

Per a la falla major, comptarem enguany amb els artistes Pepe i Artur Badia. Pare i fill seran els autors de nostra falla gran, que tindrà un presupost de prop de 8.000 € i amb la que esperem estar en seccions paregudes a les d’anys passats. Els dos artistes tenen un ampli curriculum plantant falles no sols a València ciutat, si no també en diferents poblacions falleres, com hara Turis.

En quant a la falla infantil, tornarem a comptar ambs Santi Muñoz, que enguany renova per dos anys més amb la nostra comissió. Recordem que les falles passades aconseguirem el 1º Premi Caliu amb la falla infantil més diversa i inclusiva, premi que tornà a recollir en la gala dels primers premis per a artistes fallers que organitza la Junta Central Fallera.

Santi tindrà un presupost de uns 5000 € per a tornar a deleitar-nos en una falleta de les que ens agraden a tots. Molta sort als tres i esperem vore ben prompte com van les nostres falles del 2023.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *