Primer acte en comú dels representants de Benicampa 2022

Fa anys que la Federació de Falles Benicalap – Campanar uneix més d’una trentena de comissions i, al seu torn, més d’un centenar de representants que, cada exercici, comparteixen un any d’il·lusió a les seues pròpies Falles i, també, de forma conjunta, en actes protocol·laris, berenars, campionats, activitats i concursos.

D’estes unions sorgeixen, moltes vegades, amistats per continuar, llaços que el destí va unir i que, després, les persones s’encarreguen de continuar conservant. Al final, són autèntics companys de “càrrec”, persones que comparteixen il·lusions i desitjos i esta responsabilitat, també, de representar les Falles en tota classe d’actes. Així que, cada any, se celebra tant un berenar com un sopar perquè puguen començar a conèixer-se i a compartir experiències i vivències.

El berenar per a infantils, i el sopar per als majors, són dos actes distesos, en què únicament es pretén que estes persones puguen presentar-se, conèixer-se i reconèixer-se en els futurs actes d’una agenda plena als que, segur, hi haurà centenars de fotos per a l’eternitat. Unes fotos que, de fet, ja han començat a fer-se i que reflecteixen esta felicitat i ganes de viure un any molt especial.

Adriana i Sergio van poder descobrir els seus companys de regnat i Amparo va poder, a la vegada, acomiadar les amigues que ha conegut el 2021. Sara i Raquel també van poder posar cara a les persones amb qui compartiran estos actes fins a final del 2022. Bones Falles 2022 a tots i totes!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *