‘No puc, tinc assaig’, de Juane Cortell, serà nostra falla gran 2022

El divendres 12 de novembre el nostre casal es vestí de gala per rebre l’artista de la nostra falla gran, Juane Cortell. Era un moment de màxima expectació, ja que per fi, any i mig després de la signatura i extensió del seu contracte, podem admirar les primeres pistes del seu projecte per a la nostra falla 2022.

‘No puc, tinc assaig’ és el seu lema, i es tracta de la primera falla gran amb un guió 100% nostre, que naix de la idea de la nostra Directiva per posar en valor una de les activitats que més fama i nom ha donat a nostra Falla: Els Playbacks. Per això, vorem representades en les diferents escenes alguns dels Playbacks més coneguts de la nostra comissió i que tants premis ens han donat. El remat, sense anar més lluny, representa la protagonista del ‘Mummy’, basat en l’espectacle teatral i musical de La Cubana, i que va ser el nostre últim gran podi en la modalitat de grup de Junta Central Fallera.

Presentar este esboç ha emocionat a Juane, al devolver-li a estos actes que tant a un artista com a la seua comissió apasionant realment. També fou un moment esperat per a la nostra Fallera Major, Sara, i els nostres presidents, Roberto i Raquel, que posaren en valor la renovació d’un artista per la seua trajectòria i bons resultats, com ara el primer premi d’Ingeni i Gràcia aconseguit per Juane Cortell al 2021. Apostar per la falla en un any tan difícil ens fa omplir d’autèntica satisfacció, i confiem en que el resultat siga tan espectacular com una gran final de Dijousos de Canal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *