El millor desig per a nostres artistes fallers per al 2022

L’exercici avança, i bona prova és que, quan visitàrem quasi per sorpresa els nostres artistes fallers, vam poder comprovar que la seua feina està molt avançada, i que ja podem vore algunes figures i fins i tot els remats de les falles que vorem plantades al proper mes de març del 2022. La visita era especial, ja que els nostres representants volien traslladar l’agraïment de la Falla a Santi i a Juane, i fer-los un xicotet detall.

La comissió aprovà poder obsequiar el nostre artista infantil, Santi Muñoz, i el nostre artista gran, Juane Cortell, amb una “caixa de Nadal”, igual que fan tantes empreses amb els seus empleats, per poder felicitar-los les festes i desitjar-los un feliç 2022, a el que la seua feina puga donar tants fruits com a les passades Falles de setembre, i deixar-nos tan encantats com ho feren a la seua primera plantà.

Sara, Adriana i Sergio no van faltar a la cita i, tot i les seues agendes complicades i de la situació tan difícil que estem vivint pel Covid estes setmanes, trobaren un lloc per poder vore en primícia alguns dels detalls de les seues falles i, a més, poder agrair en persona a Santi i Juane. En no res, estarem veient-los a la nostra demarcació!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *