L’agenda de Benicampa es multiplica per als nostres representants 2022

Els representants de 2022 de la nostra Falla han acabat 2021 amb una agenda molt completa que, malgrat la pandèmia del Covid, els ha permès assistir i conviure en una gran quantitat d’actes amb altres representants de la Federació Benicampa, com el Berenar i Vi de Honor de L’Antiga de Campanar, o les Presentacions de Falles com Vall de Laguar, Serra Martés o La Nova de Benicalap.

La Federació, com a tal, també va organitzar una xicoteta reunió fallera als salons del Museu del Gremi d’Artistes Fallers per poder presentar en comú els esbossos de les falles que es plantaran als sectors de Benicalap i Campanar. Allà vam poder veure estes primeres pinzellades de l’art i la sàtira que vorem als carrers de la nostra demarcació i d’altres barris veïns el proper mes de març del 2022.

Primers actes amb què poder conèixer altres representants i celebrar la germanor fallera que impregna els nostres carrers i que tanca un 2021 en què el nostre quadre de representants s’ha actualitzat entre els infantils, amb esta il·lusió visible ja a les cares d’Adriana i Sergio que, segur, el 2022 tindran encara més agenda, perquè el gener ha sigut igual d’intens amb altres Presentacions de Falla com les de Serra d’Agullent, Escultor García Mas o Andrés Piles i, fins i tot, les Exaltacions de les Falleres Majors de València 2022, on els nostres infantils acudiren acompanyats de Juanjo Campillo, papà d’Adriana, i Roberto representà la Falla amb el nostre secretari, Rafa Soria. Al febrer, nous actes, naturalemnt. El millor encara ha d’arribar!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *