Proclamació de Sara Martínez Guillem com a Fallera Major 2022

La Proclamació és, probablement, un dels actes més esperats i desitjats per tota Fallera Major. En els últims anys, cada acte de Proclamació ha esdevingut un autèntic somni, un conte ple de sorpreses, en vídeo i en viu, en què cada dona descobreix la millor versió dels seus amics i familiars. I és que no n’hi ha per menys. Esta vetllada suposa un exercici ple d’emoció i de vivències. Bé ho sap Sara, la nostra Fallera Major 2022.

Sara Martínez Guillem ja és quasi una veterana en este joc. Començà el seu regnat el 2019, però la pandèmia provocà que encara no haja pogut complir el somni en condicions. I és per això que, dos vegades, la comissió va decidir que continuara i seguira en el seu càrrec, podent viure noves experiències. Perquè, en realitat, Sara no repeteix les seues anècdotes; ja que, com hem pogut comprovar des d’eixe moment, les sensacions i els sentiments afloren novament, com si fora la seua primera vegada.

Esta emoció, estes rialles, i també estes llàgrimes, les vam poder vore a la seua Proclamació com a Fallera Major 2022. Un toc d’humor va embolicar l’acte, sense restar-li solemnitat ni importància, i Sara va poder tornar a disfrutar dels seus amics, de la seua família, de comissió. Una comissió que té al seu ADN faller (Sara és el cens número 374) i que tornarà a portar al capdamunt. Gaudeix, Sara, disfruta de cada moment, de cada instant i de cada nova oportunitat. 2022 està esperant-te, com tu anheles també viure unes Falles que tots desitgem amb tu. Enhorabona, Fallera Major.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *