Reyes Martí ens contà la seua trajectòria com a coetera i artista de la pirotècnia

Les Jornades Culturals 2022 de la Falla han obert el menú amb un plat principal de molt de sabor: Reyes Martí. La coetera de Burriana demostrà una autèntica passió per les festes i per la seua feina al nostre casal, que va servir quasi de plató improvisat per a una entrevista dirigida pel nostre secretari i encarregat de Mitjans de Comunicació, Rafa Soria.

Durant este encontre, Reyes parlà amb total naturalitat dels seus inicis, en aquella empresa familiar en què es va formar fins a tenir durícies als dits, seguint el seu pare i la seua família allà on fora necessari. Aquells primers anys en què, una dona ja adolescent, decidí deixar d’estudiar i continuar formant-se fins a dirigir Pirotecnia Martí SL, l’empresa que hui lidera amb autèntic entusiasme i que aglutina milions de seguidors, no només a la Comunitat Valenciana, sinó a altres punts d’Espanya (i fins i tot de França) on la coneixen i admiren.

Perquè conèixer la història de Reyes Martí és respectar-la automàticament. La seua valentia, la seua gosadia i la seua naturalitat són els pilars en què se sustenta una empresa amb una trajectòria sòlida i arrelada, símbol i sinònim de qualitat i de dignitat, de bon espectacle, d’autèntic art. Tindre Reyes Martí i robar-li diverses hores del seu temps per poder-ne aprendre va ser, senzillament, un autèntic honor per a tota la comissió i per als nostres representants, que no van faltar a la cita. Gràcies per tot, mestra coetera. T’esperem molt prompte.

Podeu tornar a vore l’entrevista a Reyes Martí al nostre canal de YouTube:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *