Nostres representants de 2021 i 2022 al Besamans de la Mare de Déu

A causa de la pandèmia del Covid-19, alguns actes protocol·laris havien quedat suspesos durant més de dos anys. Esdeveniments que ara, amb prudència i generositat, estan podent complir els representants de les Falles dels últims tres exercicis, 2020, 2021 i 2022. Un d’ells és el que ha tingut lloc este diumenge 5 de maig a l’Escolania de nostra Senyora dels Desamparats, el Besamans popular i faller a la Verge dels Desamaparats, patrona de la ciutat de València i de la Comunitat Valenciana.

Encara que els representants no han pogut “besar” pròpiament la imatge de la Mare de Déu, sí que han pogut agrair-li en persona, així com oferir les seues peticions i respectes després d’esta parada obligada de tota activitat, que ara reprenem. Per això, a l’acte no han volgut faltar ni Amparo ni Sara, Adriana, Sergio i Roberto, Falleres Majors i Presidents dels nostres últims tres anys.

L’acte també ha servit per poder oferir un donatiu a la Fundació Maides, que atén integralment persones amb malalties mentals, en situació de pobresa i d’exclusió social, i per poder rebre una nova guardiola amb la qual seguir sumant-nos a aquesta gran solidaritat fallera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *