Triple bronze i dos quadres de presidents al Sopar de Germanor 2022

Un dels actes més importants de la Federació de Falles Benicalap-Campanar és el Sopar de Germanor. Un esdeveniment que permet lliurar les medalles i trofeus aconseguits per cada comissió durant l’exercici, i que reconeix l’esforç, la dedicació i el coratge en diferents disciplines esportives o de jocs i cultura. A més, també permet lliurar als presidents i presidentes que porten al seu càrrec dos anys un quadre commemoratiu de la seua gestió.

Un sopar de gala, com no pot ser d’una altra manera, que reuneix les trenta-una Falles que componen Benicampa, i a la qual la Falla es va sumar amb diversos assistents, entre els quals hi estaven nostra Fallera Major, Sara, i els nostres presidents , Raquel i Roberto. Tots tres van recollir un triple trofeu de bronze: El de Canut, el de Betlem, i el de Petanca. Tres trofeus que serviran perquè durant la setmana de Falles reconeguem també els seus guanyadors. Sou molt grans!

Els nostres presidents, Roberto i Raquel, reberen també en este assenyalat dia el quadre que els acredita com a presidents de la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII pels exercicis 2020-2021 i 2021-2022. Gràcies pel vostre esforç!

A més d’això, des de Benicampa es van reconèixer tres solemnes distincions més: El Premi Gegant, que va recaure a la figura de Rafa Mengó (president de l’Antiga de Campanar i la Federació de Falles d’Especial), el Premi Cor Faller, a tots els components de les comissions falleres, i el Premi Pau i Concordia a PayaSOSpital. Enhorabona també tots ells.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *