Tenim assaig a l’#ExpoNinot22 per a nostre playback més faller

‘No puc, tinc assaig…’ és la nostra falla gran. Una falla molt nostra, ja que centra tota la seua temàtica en el món dels playbacks, aquell que tantes alegries ens ha donat i que, hui dia, segueix sent la competició que més premis i reconeixements ens ha generat en tota la nostra història. Més fins i tot que els mateixos premis de falla, que buscarem enguany repetir amb Juane Cortell, el nostre artista 2022 que ja plantà a la nostra demarcació al setembre, aconseguint un 1er premi d’Ingeni i Gràcia i un 2n del Levante UD.

I si enguany la falla va de playbacks… Les escenes són autèntica representació d’alguns dels nostres números més icònics i reconeixibles. Entre ells, destaca el nostre infantil més llorejat: ‘Hechizo en el bosque’. Un espectacle d’ocells silvestres que, a tot color, lluitaven per un bosc encantat ple de bellesa i ritme fins aconseguir la pau i tornar a l’alegria. Una de les seues protagonistes, Ángela, es veu reflectida en este ninot que portem a l’Exposició 2022, per intentar evitar que siga devorat per les flames de les Falles de març.

Per indultar-lo, cal votar #374 a les teues visites a l’Exposició del Ninot i, per descomptat, fer-te una foto amb la nostra característica “mà playbackera”, que tant es coneix dins d’este món de purpurina i lluentons. Entre tots podrem aconseguir que el ninot que representa Ángela Martínez Guillem (germana, a més, de la nostra Fallera Major, Sara) puga ser el més votat. Ajuda’ns!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *