Sopar de Brillants per a guardonar a Rafa Soria

Junta Central Fallera és l’organisme que regeix i coordina totes les Falles de València i, com a institució principal de la festa, lliura cada any algunes recompenses a trajectòries falleres de totes les comissions. De totes elles, la més alta i distingida és la del Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer, que es rep per pertànyer durant 30 anys a la comissió gran de Falla o que es rep avançada per mèrits especials, com ara haver sigut president o membre de la Junta Directiva.

Este segon cas és el que ha permès que Rafa Soria Domínguez, el nostre secretari, rebera de manera anticipada esta màxima distinció fallera, a l’exercici 2019-2020, i que va permetre a la nostra comissió poder acudir el divendres 5 de novembre al Sopar de Brillants que organitza anualment la Federació de Falles Benicampa, per rebre, de mans del president de Benicampa, el pergamí d’honor per esta distinció.

Al sopar van acudir els nostres màxims representants, Sara, Roberto i Raquel, així com altres membres de la Falla, per poder arropar i aplaudir Rafa en un dels actes més especials de l’any per a un faller. Enhorabona, Rafa!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *