Ja som un més a la Federació d’Amics de la Pólvora

Ja som un membre més de la Federació Amics de la Pólvora de Benicalap (Benifap). Una entiat que sorgí l’any 2018 per a poder crear la primera ‘Mascletà Universal’ al barri de Benicalap, que barrejava a set Falles del barri en una unió pirotècnica que permet fer més esforç i soroll a una de les aristes més conegudes de les Falles. La mascletà és emblema, tot un pilar fonamental que es coneix per tot el món, i que tots els turistes volen conéixer. Des del mes de març de 2019, Benicalap compta amb una gran mascletà que es dispara el dia de Sant Joan (19 de març) i que va atraure a milers de persones.

Enguany, la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII s’ha unit a esta Federació creada, com a huité membre en actiu, i els amics d’esta Federació ens donaren la benvinguda al nostre mateix casal, firmant el contracte d’unió, amb huit traques fent molt de soroll a la nostra demarcació, i amb un vi d’honor que presidiren també les nostres Falleres Majors 2020, Amparo i Sara.

Manuel Castellano, president de la Federació d’Amics de la Pólvora de Benicalap recordà que, a més de la benvinguda a la nostra Falla i de la pròpia mascletà, durant este any tindrem, també, activitats, conferències i més sorpreses.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *