Proclamació d’Adriana i Sergio com a representants infantils 2022

El 6 de novembre del 2021 serà per sempre un dels dies més especials en la història d’Adriana i Sergio. Este dia van poder gaudir al casal d’una vesprada de ritme i protocol, per celebrar la seua Proclamació com a Fallera Major Infantil i President Infantil de la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII per a l’exercici 2021-2022. Un moment molt esperat per a tots dos, ja que es tracta, pot ser, del punt de partida d’un any carregat d’emoció i d’aventures.

Tots dos pertanyen a la comissió des de ben xicotets, i, a més, són la tercera generació de dues famílies, a la mateixa vegada, molt falleres també. Una llarga trajectòria fallera que va omplir de nervis i d’il·lusió els nostres representants infantils a la vesprada, ambientada a la plataforma TikTok que, sabem, els encanta als dos. I, com no podia ser d’una altra manera, també hi va haver algun ball inesperat, que es va colar als seus vídeos d’homenatge al que vindrà a partir d’ara.

Sergio Gil Ibáñez va fer gala del seu saber estar i elegància habitual, i Adriana Campillo Moya també mostrà el seu costat més sensible encara que es llançà en un bonic discurs sense parar, però amb la felicitat que la caracteritza, i aquella tendresa que comparteix amb Sergio, els dos protagonistes d’un conte que ja ha començat a escriure les seues primeres pàgines.

Un conte que ja tenen en forma de pergamí, que els entregà nostre secretari Rafa, proclamant als dos com a President Infantil i Fallera Major Infantil de 2022. Adriana i Sergio reberen a Joia de la Falla dels nostres presidents, Roberto i Raquel, i també Sara, la nostra Fallera Major 2022, volgué adreçar-s’hi. No van faltar tampoc paraules de persones molt estimats per a ells, com ara Marta, la tia d’Adriana, i Juanjo, amic de la família de Sergio i pare d’Adriana i que és quasi com el seu oncle.

L’acte, presentat per Daniela Gómez i Manuel Benítez, també comptà amb un discurs d‘Amparo, Fallera Major Infantil 2021 i, per descomptat, diversos vídeos que des de l’àrea de Protocol realitzaren amb tot el seu afecte per als representants infantils d’este exercici. Exercici que ja té la seua emprenta al casal, perquè tant Sergio com Adriana pogueren deixar ja la seua foto com a PI i FMI 2022 al quadre d’honor del casal. I, donades les limitacions d’aforament, Mitjans de Comunicació s’encarregà que puguera ser retransmès en directe, i visible a YouTube des d’eixe moment. No hi va faltar detall!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *