Laura López Pérez, preseleccionada a Fallera Major de València 2020

Després de tres dies de convivències amb els jurats representants de les Falles de Campanar, diferents proves, entrevistes i jocs, el diumenge 21 de juliol va ser escollida Laura López Pérez com a preseleccionada 2020 a Fallera Major de València. Un somni per a ella, i també per a tota la comissió, que ha pogut vore a la seua candidata major triada, en primer lloc, de les 10 candidates que s’hi presentaren a la Preselecció del Sector Benicalap.

Una sort, a més, perquè és el segon any consecutiu que tenim candidata preseleccionada, després de que en 2018 Azahara Vallet Sánchez fora també seleccionada, un regal per al nostre 25º aniversi, ja que Azahara és actual membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València 2019, Marina Civera Moreno.

Això sí, la nit hauria sigut perfecta amb l’elecció, també, de la nostra candidata infantil, Amanda Martínez Lluch. No va poder ser, però la Falla sap, com ho sap Amanda, que ella ha sigut una representant perfecta durant tot este procés, i que el resultat no pot esborrar tampoc un any meravellós on ens ha dut al seu cor.

L’enhorabona a les 2. Enguany també anem a La Fonteta!!

La Falla també comptà amb representació al jurat per partida doble. Roberto Sahuquillo va ser nostre jurat, i Rosa Merchante va ser nomenada per la Falla Benicadell – San Roc. Al cos de ball, Alejandro Vilaplana, Cristina Simarro, Tamara Jurado i Pablo Llavata, dirigits per Raquel Gallego. Un gran paper el que van fer també tots ells!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *