II Premi Fernando Barberá per a Ramón Estellés i Feliu

Tal i com proposa el nostre Reglament de Règim Intern, la comissió votà, en Junta General Extraordinària, a les quatre candidatures proposades per distints fallers. L’elecció més votada va ser la de triar com a galardonat del II Premi Fernando Barberá a en Ramón Estellés i Feliu, qui ha sigut secretari general de Junta Central Fallera durant tres anys i, a més, fou president també de la nostra Falla altres tres exercicis.

Ramón arribà a la nostra comissió i, de seguida, proposà unes Jornades Culturals que encara es celebren al nostre casal cada any, formant xarrades culturals i debats en torn a la falla i a altres festes de València. També és impulsor de les Jornades Pepe Monforte que s’organitzen a la Federació de Falles Benicalap-Campanar. I, com molta gent coneix, és un home culte, llegit i que escriu (i fa correccions i traduccions al valencià) en nombrosos llibrets de falla. De fet, per a la nostra ha guanyat i ha sigut nominat a més d’un premi.

Ramón arreplegà este II Premi Fernando Barberá, que l’any passat fou entregat també al expresident de Junta Central Fallera, Félix Crespo Hellín, en un acte protocolari al nostre casal el dissabte 23 de novembre. Este mateix acte va servir per a imposar les Insígnies d’Or als fallers que enguany celebren el seu 25º i 26º aniversari a la comissió.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *