Gala Infantil de Benicampa 2022 amb moltes medalles i un quadre per a Sergio

La Federació de Falles Benicalap-Campanar celebra tots els anys un dels actes més importantes per a nostres xiquetes i xiquets: La Gala Infantil de Benicampa. Un esdeveniment protocolari però també molt esperat i entretingut, que permet lliurar les medalles i trofeus aconseguits per cada comissió infantil durant l’exercici, i que recolça tot l’esforç que han fet els més menuts del casal a les diferents competicions i campionats com els de Playbacks, Dibuix, Atletisme… Eixe gran grapat de tornejos que organitza cada exercici Benicampa.

A més, també permet lliurar als presidents infantils un quadre commemoratiu d’este exercici tan especial per a ella, i que va rebre nostre Sergio Gil Ibáñez, president infantil de Pere Cabanes – Joan XXIII 2022. I si Sergio tingué el seu quadre, tampoc no faltaren les medalles i altres regals per a la comissió infantil que alguns dels xiquets i xiquetes van recollir junt a ell i a la nostra Fallera Major Infantil, Adriana Campillo Moya.

Tots ells tindran les seues medalles durant la semana fallera quan, a la carpa, la Delegació d’Infantils puga repartir tots els premis per a la comissió infantil. Enhorabona a tots els guanyadors, teniu moltes a rebre!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *