Falla infantil 2021

La Falla Pere Cabanes – Joan XXIII es complau en anunciar que ja té artistes per als seus falles de 2021. Es tracta d’un tàndem important i que, ademés, combina be entre sí. La joventut i il·lusió de Santi Muñoz para nostra falla infantil front a la dilatada experiència de Juane Cortell, que firmarà la falla gran, fa del exercici faller un molt esperançador i interessant, per a el que ademés la comissió realitzarà un nou esforç econòmic.

I és que, per tercer any consecutiu, les dos falles contaran en un increment del seu pressupost, que ens farà pujar de categoria en les seccions de Junta Central Fallera, però que ens complau anunciar en el nostre interès per reivindicar la falla i als artistes fallers. Per això, la dotació dels nostres dos monuments augmenta, en conjunt, més de 1.500 euros.

Este anunci dels nous artistes supon, a la seua volta, la despedida, de mutu acord, del nostre amic Raúl Martínez, ‘Chuky’. Ell ha firmat nostres últimes dos falles infantils i les tres últimes majors. Cinc falles en les que ha plasmat la seua caricatura i dibuix tan carismàtic i personal, i del que sap que som fidels seguidors. Junt a ell hem reivindicat que Volem Falla i seguirem eixa senda, ara, per vies distintes. A ell li desitgem lo millor i li recordem que nostra falla és la seua casa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *