Elecció i Nomenament dels representants 2022

Després del parèntesi al mes de setembre de les Falles 2020 i 2021 que van ser doblement suspeses, les Falles de 2022 avancen pas a pas, i la nostra comissió ho pot celebrar amb molta gana i felicitat. I és que ja podem dir que tenim “quadre complet” dels representants de la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII! Enguany la festa és més gran encara, i el divendres 24 de setembre celebràrem, al mateix temps, l’Elecció dels representants infantils i, també el Nomenament de tots els representants 2022, ja que nostra Fallera Mayor, Sara Martínez Guillem, ja fou escollida per Junta General fa unes setmanes.

Després d’obrir les candidatures, la Falla va rebre una única proposta vàlida per a President Infantil i una altra per a Fallera Major Infantil. Així, la Junta General Extraordinària d’este divendres decidí elegir als seus representants infantils 2022: Sergio Gil Ibáñez serà nostre President Infantil, i Adriana Campillo Moya, nostra Fallera Major Infantil. Enhorabona!

Minuts després de l’Elecció, el nostre secretari, Rafa Soria, va cridar als presidents, Roberto Sahuquillo Caudet i Raquel Gallego López, per a rebre als nous representants, entregar-li a cadascún el seu pergamí acreditatiu i un ram de flors per a Adriana i per a Sara, també nomenada anit. Tots els representants es digiriren a la comissió, tant de forma presencial com de forma telemàtica, i Adriana i Sara es mostraren visiblement emocionades. És el seu primer dia juntes, i en la primera Junta General celebrada de forma presencial des de 2020, i la il·lusió va poder un poc amb la situació!

Enhorabona als tres, i a tota la Falla. Enguany estem de celebració, que per fi, des de 2019, tindrem novament tots els càrrecs de representants. Una gran família inicia el seu camí per a les Falles 2022!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *