Despedida d’Amparo Roque García com a Fallera Major Infantil 2020-21

Resumir un any de Fallera Major Infantil resulta sempre un treball complicat. Són molts els actes, els berenars, les fotografies, els moments d’anècdotes, rialles i emocions. Podeu imaginar que resumir dos anys és, per tant, un repte quasi impossible. Es comencen a multiplicar tots aquests records que, a més, es van vore truncats a causa de la pandèmia provocada pel Covid-19. Una pandèmia que deixà Amparo Roque García, la nostra Fallera Major Infantil 2020, a punt de començar la setmana més important del seu regnat.

Un punt ia part que es va poder reprendre gràcies a la Junta Directiva i Junta General, que van aprovar per unanimitat que poguera continuar en el càrrec per a les Falles 2021, fet que va ratificar l’Assemblea de Presidents de Junta Central Fallera. I així va continuar este conte carregat de fotos i moments en què Amparo va poder continuar sent la representant de la comissió infantil fins a les passades Falles celebrades de forma inusual al mes de setembre.

Divendres passat 15 d’octubre, el casal acollí l’acte de Despedida d’Amparo com a Fallera Major Infantil. Una bonica vesprada de llàgrimes de felicitat per celebrar estosdos anys intensos en què Amparo ha crescut com a fallera i com a xiqueta, fins a convertir-se en la persona tan especial que és hui dia. El seu somni es va complir, i ho vam celebrar de la millor manera possible, amb tots els seus amics reunits a nostra casa, la nostra Falla.

Amparo Roque García, sempre seràs la Fallera Major Infantil 2020-2021 de la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII. Enhorabona i gràcies!

Podeu vore el vídeo de l’acte ací:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *