Cloenda del 25º Aniversari de la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII

Divendres 5 de juliol celebràrem el nostre 25º aniversari. Una data molt especial per a tots, perquè feia exactament 25 anys que des de Junta Central Fallera s’autoritzava a l’Associació Cultural i de Festejos Joan XXIII a ser, per fi, una Falla en plenes condicions. La lluita que portaven els membres abonats desde 1989 per a poder ser-ho havia donat els seus fruits. I eren ben dolços.

Des de el 5 de juliol de 2018 hem estat celebrant les noces d’argent de la comissió i, este divendres, voliem fer un acte com cal, amb pastís, amb la presentació del llibre commemoratiu que recordarà els 25 (+6) anys d’història de la Falla Pere Cabanes – Joan XXIII i amb la inauguració, també, de la nova pàgina web. Esta mateixa que estàs llegint, i que d’ací endavant serà la teua guia per a coneixer-nos més i per a vore totes les nostres fotos dels actes, concursos i més festes de cada exercici.

L’acte el presidiren les Falleres Majors de 2020, Amparo Roque i Sara Martínez, i també pels nostres representants de 2019, Sergi Ibáñez, África Martínez, Amanda Martínez i Laura López, a més del nostre president d’ambdós exercicis, Joserra Lluch. Ells van rebre, a més, les Falleres Majors de València 2019, Sara Larrazábal i Marina Civera, i les seues Corts d’Honor, entre les quals ens fa molta il·lusió trobar a Azahara Vallet, membre de la nostra comissió.

Durant l’acte també descobrírem un vídeo recordatori de tot el nostre 25º aniversari que va fer el nostre secretari, Rafa Soria, i rebèrem els quadres amb els nostres estandarts originals, que tenen més de 30 anys d’història. A més, Chelo Ruipérez, Fallera Major de la comissió dels anys 2000 i 2001 recuperà el quadre que ella mateixa regalà a la Falla amb el nom original (Pere Cabanes – Camí de Montcada) i que estava fixat a l’anterior casal, ubicat al carrer de Castellonet. Des d’este exercici podrà lluir dins del nostre actual casal, com a record del seu regnat, i de la nostra història fallera.

Per fi, les nostres Falleres Majors 2020 i el nostre President van bufar les veles i tots cantàrem el Cumpleaños feliz per a celebrar 25 anys més, com brindà Sara Martínez, amb el pastís tan especial que ens preparà Simeón Gallego. I ara, ja podeu vore el resum de fotos de l’acte del nostre vice de Mitjans de Comunicació, Roberto Sahuquillo, i recopilades també pel grup de WhatsApp.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *