El casal torna a lluir per Nadal este 2021

El casal es vesteix de gala cada mes de març, però també ho fa al desembre. Perquè la nostra Delegació d´Infantils s´encarrega de decorar-lo de Nadal durant tot este mes, i també principis de gener, gràcies a la destacable ajuda de la nostra comissió infantil. I és que, des de fa uns anys, no falta Betlem a la nostra segona llar, el casal, ja siga amb un tamany grandiós i detall més minuciós, o també en format variat, com és el d’enguany.

I és que els xiquets i les xiquetes de la Falla es van posar mans a l’obra, i van crear amb tota la seua gràcia i naturalitat les diferents figures, edificis i elements que conformen el pessebre d’enguany, la representació més gran del Nadal en si, junt al mateix arbre, que també van decorar amb gust, i amb boles molt personalitzades. A més, s’emportaren a casa una decoració molt especial, una manualitat que poder lluir a les seues cases.

Així podrem desitjar a tots els nostres fallers i falleres un molt feliç 2022, any en què tenim dipositada molta il·lusió i esperança. Que passeu unes bones festes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *