Carmen i Amparo a la Preselecció 2022

La Preselecció de les Falleres Majors de València sempre és motiu de nervis, de certa tensió, pero també d’alegria i il·lusió, especialment per a les dones i xiquetes que es presenten cada any a este procés d’elecció de les màximes representants de les Falles de València. Enguany, i amb motiu del Covid, la Junta Central Fallera, i també el nostre Sector Benicalap, han realitzat alguns canvis per a poder acoplar-se a les circumstàncies.

La Junta General de la nostra comissió aprovà la proposta de la Junta Directiva per a les opcions de candidates en estes Preseleccions. Carmen Esteban Ferrer va ser nostra candidata infantil. Carmen ja havia viscut este procés l’any 2017, quan fou nostra Fallera Major Infantil. Enguany repetí experiència amb més simpatia i aptituds encara.  Amparo Roque García, per la seua part, era nostra candidata major, ja que no es podia presentar a la Preselecció infantil per la seua edat, i per deferència del seu càrrec de Fallera Major Infantil 2020/2021. Amparo també demostrà la seua maduresa i el seu esperit faller durant els dos dies d’estes proves.

L’assaig de l’acte es realitzà als voltants de la seu de Benicampa, on també es feren les entrevistes dels jurats i els tests a les candidates majors, que ja és una tradició de nostra Federació Benicalap – Campanar. Això sí, tot es va fer el mateix dia, el divendres 10 de setembre, la vespra de la pròpia Preselecció del Sector. Este acte també patí alguns canvis, i des dels Jardins del Palau de la Música ens traslladàrem al saló d’actes del col·legi Salesianos de l’avinguda de la Constitució, en un acte presentat per Azahara Vallet Sánchez, Cort d’Honor de la Fallera Major de València 2019 i membre de nostra comissió.

Tot i que cada Falla presenta un jurat que participa de totes les proves, el mateix dia de la Preselecció es realitzà un sorteig per a adjudicar a les 7 persones que voten i altres 4 que no podrien fer-ho. El nostre jurat, Rafa Soria, quedà en este segon grup, amb la qual cosa les seues puntuacions no afectaren al resultat final. Al mateix temps, nostre president Roberto Sahuquillo fou elegit interventor a les proves de Benicalap.

El resultat final no va ser el desitjat, i ni Carmen ni Amparo foren escollides com a preseleccionades 2022. No obstant, la Falla va rebre a les candidates al casal per a brindar igualment pel seu comportament i per ser dos candidates de 10.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *