Benicampa triarà hui a les seues 12 preseleccionades 2020

Benicalap és l’últim Sector de Junta Central Fallera que realitzarà la seua Preselecció per a les Falles 2020. Ho farà amb el Sector de Campanar, els dos, al Pabelló Nord del Palau de la Música. Un lloc privilegiat, al llit del Túria, i on podrem vore desfilar a les quasi 40 candidates que representen la Federació de Falles Benicampa. La nostra comissió té candidata infantil i candidata major. Les dues van conéixer el jurat el diujous 18 de juliol, a l’assaig de particular de la gran cita de hui.

Divendres, a més, pogueren jugar, entrevistar-se amb el jurat i defendre’s, fins i tot, en algunes situacions que impliquen la participació de la Fallera Major de València. És un somni per a totes les candidates, tant per a les infantils como per a les majors, i poder ser la pròxima Fallera Major de València 2020 o membre de la seua Cort d’Honor serà tot un luxe per a qualsevol d’elles.

Amanda Martínez Lluch i Laura López Pérez són les nostres representants. La careta més dolça, més infantil i més divertida de la nostra comissió infantil. La dona més elegant, amb més cultura i més ganes de fer falla de la comissió major. Dos valencianes que, a més, han sigut Falleres Majors de Pere Cabanes – Joan XXIII a l’any 2019. Molta sort, i que eixe jurat que vos està valorant vullga premiar a les millors candidates. Perquè vos volem vore de nou a La Fonteta a les 2!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *